Blok @ Tielt

Ook in de komende weken kan je op verschillende locaties terecht om rustig te studeren.

Algemene richtlijnen

 1. De toegang wordt enkel verleend aan zij die op voorhand een plaatsje gereserveerd hebben via mail jeugddienst@tielt.be. Enkel na bevestiging ben je zeker van je plaats. Breng je bevestigingsmail mee (print of smartphone). Er kan telkens voor 1 week gereserveerd worden, dit kan vanaf woensdag 8u00 voor de week erop. Hou er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen zijn.
 2. Er kan dagelijks gestudeerd worden tussen 8u00 en 22u00
 3. Het is onveilig om samen aan te schuiven aan de ingang. Aangezien je gereserveerd hebt, is er dus zeker plaats voor jou! Aanmelden en het aanwezigheidsregister ondertekenen kan tussen 8u00 en 8u30.
 4. Draag continu een mondmasker. Respecteer zoveel als mogelijk de anderhalve meter afstand.
 5. De toegang tot de stille studieplek gebeurt via ‘eenrichtingsverkeer’ en voorgemarkeerde loopwegen.
 6. Je gebruikt heel de dag dezelfde tafel en stoel, je mag gedurende de dag niet van plaats wisselen.
 7. Verplaats de tafels en stoelen niet, ze zijn zo opgesteld om maximale afstand te kunnen bewaren.
 8. Bij aankomst kan je je handen ontsmetten met de handgel aan het onthaal
 9. Was of ontsmet regelmatig je handen bij gebruik van toilet, lunchpauze …
 10. Respecteer elkaars veiligheid: kom niet studeren als je ziektesymptomen vertoont, ook al zijn ze zeer licht! Bij elke vorm van keelpijn, hoest, koorts, niezen, ademhalingsproblemen blijf je thuis! Verwittig ons op 051/42 82 40 of door een mail te sturen aan jeugddienst@tielt.be als je je gereserveerde plaats niet zal gebruiken.
 11. Wie niet komt opdagen zonder te verwittigen, verliest zijn/haar gereserveerde plaats(en) voor de rest van de blokperiode.
 12. De lokalen zijn stille studeerruime, het is belangrijk dat je de stilte en rust bewaart, uit respect voor je mede-studenten.
 13. Eten is verboden in de studiezalen, ga voor de lunch even naar buiten. Je kiest zelf wanneer je pauze neemt, maar zorg dat dit gespreid gebeurt. Blijf niet rondhangen rond de lokalen.
 14. Je mag eigen drank mee naar binnen brengen. Ruim bij vertrek je tafel netjes op. Neem al je spullen en afval weer mee.
 15. Laat geen waardevolle spullen achter tijdens je pauze. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke spullen.
 16. WIFI is aanwezig, maar er is slechts beperkte oplaadcapaciteit, breng een eigen verlengkabel/verdeelblokje mee.
 17. Blijf niet onnodig rondhangen, als je klaar bent met je studeerwerk, ga je naar huis.
 18. Gezamenlijke pauzes in de buurt van de lokalen kunnen niet, op openbaar domein geldt het samenscholingsverbod, het organiseren van stille studeerplekken verandert daar niks aan. Zorg ook dat je steeds de nodige afstand kan bewaren.

Mocht je ziek worden en je test positief op corona, verwittig ons zo spoedig mogelijk!! Zo kunnen wij je collega’s snel verwittigen, zodat zij zich ook kunnen laten testen.

Bedankt om deze regels te respecteren, samen houden we het veilig voor iedereen. De onthaalmedewerkers en verantwoordelijke hebben het recht om mensen te weigeren die zich niet aan deze afspraken houden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *